Stockholm Smart City – Svensk Fordonsladdning är huvudpartner till mässan

Stockholm Smart City – Svensk Fordonsladdning är huvudpartner till mässan

Den 22-23 maj går Stockholm Smart City av stapeln på Kistamässan i Stockholm. På Stockholm Smart City visas aktuella visioner och lösningar för framtidens smarta städer och samhällen upp. Svensk Fordonsladdning är mässans huvudpartner och våra experter inom fordonsladdning och energilagring är redo för spännande samtal med er.

Vi har naturligtvis även med oss ett brett sortiment av produkter som vi erbjuder. Det är ett bra tillfälle att prata med våra experter och samtidigt titta närmare på produkterna som vi rekommenderar. 

DC-laddare

I montern hos Svensk Fordonsladdning visas följande DC-laddare:

Delta UFC 200

Delta UFC 200 har en DC-spänning på upp till 1 000 volt och en maxeffekt på 200 kW. Du kan med hjälp av kraftmoduler stegvis skala upp laddarens effekt i takt med att behovet växer. Detta ger möjligheten att installera laddaren med en effekt på 100 kW för att senare uppgradera den till 200 kW.

Delta HPC 350

Deltas DC-laddare HPC 350 har en spänning på upp till 1 000 volt och en maxeffekt på hela 350 kW. Den erbjuder en av marknadens snabbaste laddningstid och är därför idealisk på platser där laddningshastighet är högt prioriterat.

Delta UFC 500

Delta UFC 500 erbjuder möjligheten att ladda ett fordon med upp till 460 kW eller två fordon simultant upp till 250 kW vardera. Laddaren har 5 meter laddkabel och sensorstyrd kylning av sitt kablage. Genom skalbar design kan UFC 500 uppgraderas till full kapacitet efter behov.

Kempower Satellite

Kempowers avancerade Satellite laddningssystem är optimerat för publik laddning och laddsiter som kräver en stor kvantitet laddpunkter. Upp till åtta Satellite kan kopplas samman i kombination med en Kempower Power Unit för att klara alla utmaningar framtidens eldrivna infrastruktur presenterar.

Delta Wallbox 50

Delta DC Wallbox 50 är en väggmonterad DC-laddare för kommersiellt bruk. Den slimmade designen ihop med väggmontage gör att den kräver extremt lite yta. Laddaren har dubbla CCS2-kontakter och kan integreras till olika backendlösningar via OCPP 1.6. Laddarens maxeffekt är 50 kW och den har en DC-spänning på 950 volt.

Designwerk 44-920 – Portabel DC-laddare

Ny luftkylning, toppmodern SiC-halvledare och en vikt på endast 52 kg. Den här portabla DC-laddaren på 44 kW är förberedd för standarderna DIN70121 och ISO15118 och utrustad med CCS Type 2-kontakt. Med en DC-spänning på 920 volt är detta ett utmärkt val för lastbils-laddning. Se exakta värden på inkommande spänning, spänningsnivåer, strömstyrka samt temperatur i laddkontakten som visas direkt i laddarens display.

Designwerk 22-500 – Portabel DC-laddare

Med en vikt på endast 28 kg (effekt på 22 kW och DC-spänning på 500 volt) är enheten idealisk för användning i fordonsflottor, inom bilindustrin, hos fordonstillverkare eller under evenemang. Tack vare användningen av de senaste SiC-halvledarna med låga kopplingsförluster, en sofistikerad kretstopologi och ny luftkylning är den tredje generationen av MDC ännu mer kompakt och extremt effektiv. 

Energy Management System (EMS)

Energy Management System hjälper anläggningsinnehavare med styrning av multipla energikällor, säkerställande av tillgängligheten på alla fordonsladdare samt sänkning av kostnader och förbättrad kundnöjdhet.

Detta är några exempel på fördelar som de EMS vi erbjuder kan tillföra. Prata med någon av våra experter på mässan så får du veta ännu mer om hur systemen fungerar.

Entré till mässan

Stockholm Smart City är en fackmässa öppen för representanter från näringslivet och offentlig sektor. Köp av konferensbiljett eller anmälan om kostnadsfri mässbiljett sker på via Live Expos hemsida. (https://stockholmsmartcitylive.se/)

Se oss på scen onsdag 22 maj kl 09:00

Missa inte när våra experter Kenneth Nilsson och Göran Östlund framträder på mässans scen 1.
Onsdag 22 maj mellan 09:00–09:45 pratar de på temat ”Så etablerar du fordonsladdning trots effektbrist i elnätet”.

Mässans öppettider och plats

22-23 maj 2024
Kistamässan, Kista, Stockholm


22 maj 08:30–17:00
23 maj 08:30–16:00

Varmt välkomna till Svensk Fordonsladdning på Stockholm Smart City 2024!