Lediga tjänster

Här nedan hittar du alla våra lediga tjänster. Vi söker kontinuerligt efter duktiga medarbetare. Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.

Projektchef - Syd

I rollen som projektchef för region syd spelar du en avgörande och central roll i Svensk Fordonsladdnings fortsatta expansion och utvecklingen av den svenska infrastrukturen inom fordonsladdning och energilagring. Här ges du möjligheten att arbeta i en bransch med mycket goda framtidsutsikter. Vi är ett bolag som växer kraftigt både i omsättning och antal anställda. Vi verkar över hela landet.

Driftingenjör

Vi söker dig som har minst fem (5) års dokumenterad erfarenhet inom liknande arbetsområden eller som har erfarenhet av elinstallation och är redo för en ny utmaning i en tillväxtbransch. Som driftingenjör kommer du att hantera både planerade och akuta underhållsärenden och ha arbetsledningsansvar för servicetekniker.

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du att vara ansvarig för utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, vilket spelar en viktig roll i att stärka den framtida infrastrukturen. Du förväntas arbeta både självständigt och i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar optimalt och håller högsta säkerhetsstandard.

Key Account Manager

Som Key Account Manager (KAM) spelar du en central roll i Svensk Fordonsladdnings fortsatta tillväxt och utvecklingen av den svenska infrastrukturen för snabbladdare. Du får möjlighet att vara en del av företagets spännande expansionsresa och arbeta nära kunder över hela landet.

Projektledare

Har du en bakgrund inom elbranschen och strävar efter att ta steget till en roll som projektledare? Eller besitter du redan erfarenhet som projektledare inom närbesläktade områden såsom infrastruktur, bygg eller fibernät och är intresserad av att verka inom en av framtidens hetaste branscher? Då är det här en möjlighet du inte bör missa.

Elkonstruktör

Vi söker dig som har minst tio års erfarenhet som elkonstruktör. Som elkonstruktör hos Svensk Fordonsladdning ligger ditt fokus på att konstruera elanläggningar och då främst för elfordonsladdning. Uppdragen genomförs antingen på plats hos våra kunder eller internt i våra egna lokaler. I den här rollen har du betydande möjligheter att aktivt bidra till dess formande.

Chef Verksamhetsstöd

I den för bolaget nya rollen som chef för Verksamhetsstöd spelar du en avgörande roll i Svensk Fordonsladdnings fortsatta expansion. Vi välkomnar dig som brinner för HR-frågor, ledningssystem och att vara ett generellt stöd till verksamheten i den fortsatta utvecklingen. Vi söker dig som har utbildning på universitets- eller högskolenivå inom exempelvis HR, ekonomi och administration.

Anbudsingenjör

Karriärmöjligheter på Svensk Fordonsladdning

En karriär på Svensk Fordonsladdning ger dig möjligheten att skapa en lovande framtid i en växande och framtidssäker bransch. Med våra helhetslösningar ser vi till att våra kunder inte bara är en del av den eldrivna framtiden, utan att de ligger före den! Kanske är någon av våra lediga tjänster ditt nästa karriärval.

Vi har kontor på flera orter runt om i landet. I dagsläget finns vi i Rättvik, Göteborg, Örebro, Eskilstuna och Bollnäs. En planerad expansion i södra Sverige kommer inom kort addera ytterligare kontor och orter.

Vi söker kontinuerligt efter duktiga medarbetare och har ofta möjlighet att erbjuda lediga tjänster som driftingenjör, servicetekniker, key account manager, projektledare och elkonstruktör.

Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.

Om tjänsten

Som Driftingenjör kommer du att arbeta med ärendehantering, övervakning och underhåll av anläggningar för laddinfrastruktur och energilager. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du kommer att vara stationerad vid ett av företagets kontor i landet. Idag finns företag etablerade i Rättvik, Eskilstuna, Göteborg samt en pågående etablering i Skåne/Småland.

Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!

Ansvarsområden

Som Driftingenjör arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det arbeta som utförs. Du kommer ansvara för arbetsledning av Servicetekniker. 

I rollen kommer du att: 

 • Planera arbeten som avser service och underhåll av anläggningar för laddning av elektriska fordon och energilager
 • Delegera arbetsorder
 • Fakturera och rapportera ärenden
 • Följa upp anläggningar och vart i livscykeln de befinner sig
 • Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet
   

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete alternativt ha arbetat med elinstallation och vill ta klivet in i en ny roll, i en spännande bransch på frammarsch. Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?

I tillägg ser vi gärna att du har:

 • Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet
 • B-körkort
 • Möjlighet att resa i tjänsten

Kompetenser

För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:

 • Flexibel
 • Lagspelare
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
 

Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig

 • Expansivt företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen
 • Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch
 • Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner

Skicka din ansökan till:

Fawaz Qasem
fawaz.qasem@svenskfordonsladdning.se
073-991 76 55

Om tjänsten
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu en servicetekniker som vill göra karriär i en av framtidens hetaste branscher.

Som servicetekniker kommer du att arbeta med utbyggnad och underhåll av laddinfrastruktur, och du kommer att vara bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team för att säkerställa att alla laddstationer fungerar och håller en hög och säker nivå. Du utgår från ett av kontoret och hemmet för att främst täcka området Syd och Mellan Sverige.

Om du idag jobbar i elbranschen och vill ta klivet in i en ny, utvecklande och bred teknik– så kan det här vara en riktigt spännande möjlighet för dig!

Ansvarsområden
Som servicetekniker arbetar du med både planerade och akuta underhållsärenden. Du är även delaktig i nyinstallationer och stöttar i uppstartsprojekt vid behov. Du ansvarar för att säkerställa att en hög kvalitet hålls i arbetet och är noggrann med att dokumentera det du utför.
Då du arbetar i hela region Syd och Mellan Sverige innebär din roll resor i tjänsten, både kortare resor över dagen och längre resor som innebär övernattning på annan ort.

I rollen kommer du att: 

 • Serva och underhålla anläggningar för laddning av elektriska fordon.
 • Arbeta i nyproduktion/byggnation av anläggningar för laddning av elektriska fordon.
 • Agera Elsäkerhetsledare för Drift & Underhållsarbeten.
 • Agera Elsäkerhetsledare för Projekt.
 • Följa det av företaget beslutade egenkontrollprogrammet .

Vem letar vi efter?
Vi letar efter dig som har några års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elinstallation och vill ta klivet in i en senior serviceteknikerroll, i en spännande bransch på frammarsch.
Kanske har du tidigare erfarenhet inom elnät och energi och söker en ny plats att utveckla dina kunskaper inom?

I tillägg ser vi gärna att du har:

 • Utbildning inom el eller elkraft, minst gymnasieexamen och gärna kompletterande utbildning inom högskola eller universitet.
 • B-körkort.
 • Möjlighet att resa i tjänsten.

Kompetenser

För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är:

 • Flexibel
 • Lagspelare
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Ansvarstagande

Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig

 • Ett mindre företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen.
 • Goda möjligheter till personlig utveckling och specialistkunskaper i en växande bransch.
 • Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Sök tjänsten

Skicka din ansökan till:

Fawaz Qasem
fawaz.qasem@svenskfordonsladdning.se
073-991 76 55

Syfte
Svensk Fordonsladdning fortsätter att växa och söker nu Key Account Managers som vill arbeta i en av framtidens hetaste branscher!

Som KAM bidrar du till Svensk Fordonsladdnings fortsatta expansion och utvecklingen av den svenska infrastrukturen inom DC-laddare. Här får du möjlighet att vara med från början på en spännande resa i ett expansivt bolag, och arbeta med kunder över hela landet.

Vi söker dig som vill arbeta nära tekniken, med stark förståelse för hur man skapar långsiktiga kundrelationer och som vill ta del av en ny, utvecklande och innovativ teknik som är på frammarsch!

Ansvarsområden

Som KAM arbetar du under eget ansvar för att prospektera och identifiera potentiella kunder samt att skapa en förtroendeingivande relation med nya och befintliga kunder.
Du driver hela säljprocessen och är väl insatt i de tekniska aspekterna kring införsäljningen.
I rollen kommer du att:

 • Prospektera och bearbeta nya kunder.
 • Underhålla relationer och samarbeten med befintliga kunder.
 • Ansvara för att driva hela säljprocessen fram till avslut.

Vem letar vi efter?

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med komplex försäljning, gärna inom elteknik. Kanske har du tidigare jobbat inom elkraft och söker dig mer mot försäljning, eller är du en erfaren säljare med stort teknikintresse?
I tillägg ser vi gärna att du har:

 • Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Möjlighet att resa i tjänsten

För att trivas i den här tjänsten så tror vi att du är: 

 • Social
 • Strukturerad
 • Noggrann
 • Ansvarstagande

Vad Svensk Fordonsladdning erbjuder dig:

 • Ett företag där du får ta brett ansvar och vara en betydande del i utvecklingen
 • En spännande bransch som är under ständig utveckling och expansion
 • Goda förmåner såsom förmånsbil, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Sök tjänsten
Skicka din ansökan till:

Kenneth Nilsson
070 302 00 21
kenneth.nilsson@svenskfordonsladdning.se

Om tjänsten
Jobbar du i elbranschen och vill ta klivet över till att bli projektledare? Eller har du erfarenhet av att arbeta som projektledare inom en närliggande bransch så som infrastruktur, bygg eller fibernät och vill arbeta i en av framtidens hetaste branscher? Då bör du läsa vidare! Elfordonsbranschen växer och det kan knappast ha undgått någon att det finns både utmaningar och framtidsplaner för att stärka och säkra infrastrukturen. Hos Svensk Fordonsladdning blir du bidragande till att stärka den framtida infrastrukturen genom att arbeta med utbyggnaden av laddinfrastruktur.

Som projektledare hos Svensk Fordonsladdning har du stor frihet under ansvar, i en bransch med goda framtidsutsikter!

Information om uppdraget

Hos Svensk Fordonsladdning finns en entreprenöriell anda som genomsyrar hela företaget. Här har alla i bolaget, från ledning till fälttekniker, tidigare erfarenhet av arbete som ingår i kärnverksamheten, som bland annat distributionselektriker, markberedning, elprojektör, med mera. Hos Svensk Fordonsladdning är det korta beslutsvägar vilket gör det lätt att hänga med i svängarna och anpassar sig snabbt och enkelt till den föränderliga bransch som bolaget är verksamt inom.
Svensk Fordonsladdning har sitt ursprung och huvudkontor i Rättvik och till följd av sin starka tillväxt söker de nu ytterligare en projektledare till något av våra nya kontor i landet.
Du erbjuds en spännande, växande och högst aktuell bransch där du är med och bidrar till framtiden

Arbetsuppgifter

Här arbetar du som Projektledare med helhetsansvar för de projekt du driver. Projekten är inom laddinfrastrukturområdet och du blir ansvarig för att projektet levereras i tid och håller den kvalitet som efterfrågas.
Du kommer i rollen att:

 • Ansvara för budget genom att säkerställa att projektet håller sig inom ramarna för budgeten.
 • Sätta upp och säkerställa att tidsplaner följs. Det gör du genom möten med entreprenörer, byggledare och andra parter som ingår i projektet för att säkerställa att projektet blir klart inom de uppsatta tidsramarna.
 • Säkerställa att kvalitetsstandarder efterföljs av entreprenörer, byggledare och andra parter som arbetar med projektet, för att projektet ska håller den kvalitet som förväntas.

Vi söker dig som

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta med el och vill ta klivet in i en projektledarroll alternativt har du erfarenhet av att projektleda inom ett relevant område så som väg, bygg, infrastruktur, fibernät eller liknande.
 • Har goda datorvanor.
 • Talar och skriver obehindrat på svenska då det är språket du arbetar med i tjänsten.
 • Har körkort för personbil.

Det är meriterande om du har en utbildning inom el eller elkraft då det är inom det området som Svensk Fordonsladdning är verksamma inom och det området som du kommer att arbeta i som projektledare.
Som person är du:

 • Uthållig
 • Strukturerad
 • Flexibel
 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rättvik/Göteborg/Eskilstuna

Välkommen med din ansökan

Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta Projektchef Sven Egerhag på tel. 070-594 01 84 eller via mail sven.egerhag@svenskfordonsladdning.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

På Svensk Fordonsladdning AB ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

 • Förmånsbil (om tjänsten innebär mycket resor)
 • Kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
 • Försäkringar
 • Marknadsmässig lön
 • Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Om tjänsten
För att vi ska kunna fortsätta vår roliga och spännande tillväxtresa mot en grönare framtid och samtidigt göra våra kunder lika nöjda behöver vi på Svensk Fordonsladdning rekrytera en Elkonstruktör.

I den här tjänsten finns stora möjligheter att få vara med och forma den.

Vi är ett team som alltid strävar efter att göra varandra bättre och nå nya målsättningar tillsammans. Låter detta intressant? Tveka inte då att skicka in din ansökan redan idag! Urval & ansökningar hanteras löpande.

Din profil

Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har god samarbetsförmåga samt en naturlig fallenhet för att skapa trygga och förtroendefulla relationer i mötet med människor. Tjänsten innebär en perfekt mix av både samarbete och självständigt arbete. Förutom ovan nämna styrkor ser vi framför oss att dina sociala kompetenser blir viktiga då du kommer ha kontaktytor både inom och utanför organisationen. Din samlade erfarenhet kommer också göra att du kan fungera som stöd och specialist inom bolaget.

Hos oss finns möjligheten att följa projektens gång från idé till driftsatt anläggning och projekten sker både inhouse på våra kontor samt ute hos kunder.

Som elkonstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att konstruera elanläggningar, främst för elfordonsladdning. Du kommer även i kontakt med kabeldimensionering, design av inre förbindningar, skåpdesign, layout, apparater samt maskinsäkerhet. Uppdragen drivs antingen på plats hos våra kunder eller inhouse i våra egna lokaler.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har:

 • Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola.
 • Minst 10 års erfarenhet av arbete som elkonstruktör.
 • Goda kunskaper i något/några av CAD-verktygen; Auto-CAD, Eplan, Elprocad och Elmaster samt goda kunskaper i Office-paketet.
 • Meriterande men kunskaper i ett av de traditionella beräkningsprogram för ledningsdimensionering El-vis, Netkoll eller Febdok.
 • Har du erfarenhet av maskinsäkerhet är det meriterande.
 • B-körkort, vi ser även att du är bekväm med att resa i tjänsten.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du:

 • En genuin lagspelare med förmågan att kunna ta emot och ge återkoppling samt bidra till en bra stämning på arbetsplatsen.
 • Driven och har hög ansvarskänsla för laget och kundleveransen.
 • Lyhörd och nyfiken och kan snabbt ta till dig ny kunskap och lär gärna av dina kollegor.

Vi erbjuder dig

Svensk Fordonsladdning AB ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

 • Tjänstepension & kollektivavtal
 • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
 • Försäkringar
 • Marknadsmässig lön
 • Karriär och utveckling

Vi söker efter nya kollegor som delar och arbetar i enighet med våra värderingar:

Affärsfokus, Engagemang, Glädje och Ansvarstagande

Skicka din ansökan till: sven.egerhag@svenskfordonsladdning.se

Varmt välkommen att söka denna tjänst!

Lediga Tjänster

En karriär på Svensk Fordonsladdning ger dig möjligheten att skapa en lovande framtid i en växande och framtidssäker bransch. Med våra helhetslösningar ser vi till att våra kunder inte bara är en del av den eldrivna framtiden, utan att de ligger före den!

Vi har kontor på flera orter runt om i landet.

Vi söker kontinuerligt efter duktiga medarbetare. Lediga tjänster just nu:

 • Driftingenjör
 • Senior Servicetekniker
 • Technical Key Account Manager
 • Senior Projektledare
 • Senior Elkonstruktör


Hittar du inte vad du söker är du alltid välkommen att kontakta oss.