En av Sveriges mest spännande arbetsplatser

Svensk Fordonsladdning är en ledande helhetsleverantör inom fordonsladdning. Som anställd hos oss kan du skynda på elektrifieringen av samhället.

Framgångar kommer inte av sig självt

Karriär

Söker du efter en modern arbetsgivare där din drivkraft och kompetens verkligen kan få blomstra? Vill du dessutom verka i en snabbt växande bransch där dina kreativa lösningar kan vara nyckeln till löpande framgång? Grattis! Då har du precis hittat rätt.

Det är vi som är Svensk Fordonsladdning.

Ett företag där erfarenhet och kunskap nämns i samma meningar som kvalitet, professionalitet och seriositet. En arbetsplats där kollegor stöttar varandra och alltid har maximal leverantörs- och kundnöjdhet som mantra – oavsett roll inom bolaget.

Vi lämnar inget åt slumpen och vet att våra framgångar inte kommer av sig självt. Därför är det viktigt att vi bygger vår verksamhet på ett kompetent team.

Vi är en tävlingsinriktad organisation där vi varje dag gör vårt yttersta för att skapa en dynamisk och rolig miljö för våra anställda.

Vi söker ständigt efter personer med olika bakgrund, erfarenhet och perspektiv. Detta är en vital del i både vår värdegrund och företagskultur, vilket leder naturligt till en bredare förståelse för våra kunders behov. Den här resan har bara börjat och det finns plats för flera.

Därför söker vi dig som känner dig som en vinnare och vill utveckla den känslan ännu mer tillsammans med oss.

”Vi kommer från energibranschen och visste vilka utmaningar som kunde hämma elektrifieringen. Samtidigt såg vi tydligt vad vi själva kunde göra för att skynda på elektrifieringen av samhället.”

Robert Gärdeäng – VD, Svensk Fordonsladdning

Om oss

Helhetslösningar
- på riktigt!

Visste du att Svensk Fordonsladdning är en helhetsleverantör? Vi driver alltså våra projekt från start till mål med egen personal. Från förstudie och kalkylering, via projektering och markarbeten fram till installation och driftsättning. Vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda denna trygghet genom hela processen och dessutom säkerställa produktens drift under livscykeln genom kompletta drift & underhållsavtal. Det är vad vi kallar helhetslösning – på riktigt.

Välkommen att göra skillnad

När du som medarbetare välkomnas till Svensk Fordonsladdning kommer du känna drivkraftens vindar från dag ett. Med kunder som Porsche, Delta och Xshore vet du redan på förhand att arbetsdagarna kommer vara spännande och utvecklande. Genom våra stora ramavtal med bolag som Scania, Nissan, SVÅ och EMAB så får du representera ett bolag med tyngd och tydlig målbild. Du vet att din insats gör skillnad i ett samhälle som är i ständig förändring.

Förhoppningsvis lägger du vikt vid företagskultur och värdegrunder. Då kommer du snabbt märka att Svensk Fordonsladdning har nolltolerans mot trakasserier och kränkande särbehandling. Vi tar ett gemensamt ansvar för våra kollegors välmående och hos oss ska du alltid ha förutsättningarna att känna dig trygg och säker. 

Vi anser att det är viktigt att varje medarbetare mår bra och har rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter. Därför säkerställer vi att våra medarbetare har rätt kompetens, resurser och befogenheter för att gemensamt kunna skapa en tilltalande och säker arbetsmiljö. För oss är detta grundläggande komponenter till att säkerställa ett arbetsklimat som blir både långsiktigt och affärsmässigt framgångsrikt.

Hållbarhet

Att leva upp till kvalitet och miljö

Det är skönt att få skriva det svart på vitt för det stämmer verkligen. Vi lever som vi lär. Hela vår kärnverksamhet bygger på den viktiga omställning från fossilt bränsle som nu sker i samhället. Att framgångsrikt verka för att ta oss närmare gällande miljömål genom smarta beslut och ett aktivt agerande.

Om oss

Vår gemensamma kraft

Som medarbetare hos Svensk Fordonsladdning blir det snabbt tydligt att vi är en väldigt målinriktad och driven organisation. Tack vare en tydlig vision så är det lätt att förstå hur bolaget agerar och tänker när det kommer till uppförandekod och relationer.

När du vet att alla dina arbetskamrater bär på samma ledord och drivs av samma ambitioner som du själv gör, så blir det väldigt kraftfullt. Det är där vi bygger vår energi.

Vi behöver din kompetens

Svensk Fordonsladdning är en ledande leverantör av helhetslösningar inom elfordonsladdning och energilagring. Vi levererar över hela landet och finns idag med kontor och etableringar i Rättvik, Eskilstuna, Göteborg, Bollnäs och Örebro. Vår tillväxtresa har bara börjat och vi omsätter cirka 100 miljoner kronor under 2023. Vårt mål är att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Låter det intressant? Läs mer om våra öppna karriärsval nedan.