Hållbarhet

Vi är redo för en lång framtid.

Vi är redo för en lång framtid.

Svensk Fordonsladdning prioriterar hållbarhet i sitt möte med den eldrivna framtiden. För att skiftet i den svenska laddinfrastrukturen ska gå smidigt så måste moderna och hållbara medel brukas i alla aspekter.

Kärnan av Svensk Fordonsladdning.

Svensk Fordonsladdning jobbar vi inte bara med klimatsmart teknik, vi värnar också om våra medarbetare såväl som kunder. Med goda relationer bygger vi ett starkt nätverk som tillsammans kan arbeta för en bättre eldriven framtid. En inspirerande arbetsmiljö uppmuntrar till ett sundare liv och den starka företagskultur som vi idag har.

Utrustning som håller.

Vi tillhandahåller utrustning som håller i längden. Vi väljer våra leverantörer för att du ska känna dig trygg i att din laddlösning har en lång livslängd. Genom att fokusera på framtidssäker hårdvara minimerar vi behovet av att byta ut delar och är därmed vänligare mot vårt klimat, och sparar dig stressen.

Vi är 100% eldrivna.

För att göra som vi lär så är hela Svensk Fordonsladdnings bilflotta eldriven. Alla resor inom företaget sker med elbil, från servicetillfällen till möten.

Klimatsmart och lönsamt.

Genom att arbeta med oss gör du ett medvetet val att förbättra förutsättningarna för både klimatet och din lönsamhet. Med våra lösningar för laddning och energilagring så bygger du upp ett framtidssäkert system som kommer hjälpa dig genom ur och skur i många år, med minimalt miljöavtryck.

Vi är certifierade.

Svensk Fordonsladdning AB lägger ett stort fokus på miljö, kvalitet och hållbar utveckling och är därför extra stolta att bolagets ledningssystem är godkänt för certifiering i Kvalitet enligt (ISO 9001) och Miljö enligt (ISO 14001.)