fbpx

Banbrytande effektiv laddning med Delta UFC 500

Banbrytande effektiv laddning med Delta UFC 500

Deltas senaste innovation tar laddning av elfordon till en helt ny nivå genom den högeffektiva snabbladdaren UFC 500. Med en nyskapande design som kombinerar oöverträffad effektivitet med kompakt storlek, sätter UFC 500 en ny standard för laddning av tunga fordon och moderna elbilar.

Laddar tunga fordon på två timmar

UFC 500 imponerar genom sin förmåga att ladda ett tungt fordon med stor batterikapacitet, på en imponerande effekt av 460 kW, på endast två timmar. Det innebär att fordonet kan ladda upp en räckvidd motsvarande en heldagsdrift på denna beundransvärt korta tid. Detta ger självklart en enastående bekvämlighet för exempelvis chaufförer ute på långkörning.

I en publik laddmiljö kan UFC 500 även erbjuda samtidig laddning av två moderna elbilar med upp till 250 kW vardera. Detta medför en riktigt attraktiv tjänst för slutanvändarna och säkerställer en snabb och effektiv laddningsupplevelse. 

Skalbarhet och flexibilitet

Genom en skalbar design skapar UFC 500 möjligheten att börja med färre effektmoduler för att sedan kunna uppgradera till sin fulla kapacitet vid behov. Detta strategiska tillvägagångssätt garanterar att investeringen förblir hållbar och effektiv under hela livscykeln.

Anpassningsbar för olika applikationer

UFC 500 är skräddarsydd för tunga fordonsflottor och publika snabbladdningssiter som möter utmaningar med nätanslutningar eller som kräver integration av högeffektsladdning inom industri- och logistikmiljöer.

Plattformen integrerar sömlöst med ytterligare systemkomponenter som PV-växelriktare, energilagring och energihanteringssystem. Denna mångsidighet gör UFC 500 till ett idealiskt val som samtidigt säkerställer en smidig och effektiv laddningsupplevelse.

Läs mer om UFC 500 på:
Hårdvara – UFC 500