fbpx

Ytterligare order från Toveks Bil till ny jätteanläggning

Svensk Fordonsladdning mottog i veckan ytterligare order från Toveks Bil till ny jätteanläggning. Toveks bil bygger ny anläggning i Stora Höga, Stenungsund. Bilfirman ska expandera och hoppas kunna öppna den nya, närmare 5 000 kvadratmeter stora, anläggningen under andra kvartalet nästa år. För att bemöta efterfrågan på laddning så har man åter gett förtroende till Svensk Fordonsladdning att leverera laddlösningar.

Svensk Fordonsladdning stärker sin position ytterligare genom att få fortsatt förtroende av en av Sveriges största bilhandlare, genom ytterligare order från Toveks Bil till ny jätteanläggning i Stenungsund. Denna leverans innefattar produkter för DC laddning.

I samband med vår nyetablering i Stenungsund stärker Toveks Bil sitt utbud av publik laddning i Västsverige med laddpunkter i direkt anslutning till E6. Svensk Fordonsladdning har visat vad de går för gällande expertis och servicegrad vid våra tidigare etableringar. Därför ger vi dem förnyat förtroende vid denna för oss viktiga etablering, säger Niklas Holth , Kvalitéts- och Miljöchef på Toveks Bil.

Den nya anläggningen beräknas öppna i början av andra kvartalet 2022 och då kommer det finnas en färdig anläggning för DC laddning på plats.

Vi är självklart stolta att få förnyat förtroende av Toveks, vi ser det som ett gott betyg att de väljer oss för ytterligare leveranser av våra produkter och tjänster, säger Robert Nilsson, VD på Svensk Fordonsladdning.

Totalt har Toveks-koncernen, som är återförsäljare av Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Volkswagen transportbilar, samt Scania och Roelofsen hästlastbilar, drygt 700 anställda på anläggningar på 18 orter i Västsverige.

Under 2021 levererade Svensk Fordonsladdning också DC laddare till Toveks Bil, läs mer om det här.