fbpx

Världsnyheter från Volvo på eCar Expo

Världsnyheter från Volvo visas upp på eCar Expo mässan i Göteborg

Sedan starten 2016 är mässan eCar Expo årets kanske största höjdpunkt för alla intresserade av elbilar, laddteknik och allt som rör omställningen till elektrifiering.

Nu till helgen, den 4-5 december arrangeras mässan vid Svenska Mässan i Göteborg. 

Utbudet av elbilar ökar snabbt och utställningsytan vid Svenska Mässan har därför vuxit för att i år vara större än någonsin. På plats i Volvos hemstad Göteborg kan mässan också presentera en världsnyhet i form av konceptbilen Concept Recharge. Det är första gången som Volvos koncept av nästa generations elbilar visas upp offentligt och bjuder på en inblick i tillverkarens resa mot att endast bygga elbilar från år 2030.

Volvos konceptbil går tyvärr inte att provköra ännu, däremot omkring 40 andra modeller som kommer till mässan. Bland annat aktuella och nya modeller som Renault Mégane E-Tech, MG Marvel R och Volvo C40 samt Polestar 2 Long Range Dual Motor med senaste uppdatering som höjer effekten från 408 till 476 hästkrafter går att boka för provkörning. 

Andra biltillverkare som kommer till eCar Expo i Göteborg är Tesla, Audi, Nissan, Kia, Hyundai, Honda, Ford, BMW, Mini, Jaguar samt andra aktörer kring laddning, energi och elektrifiering. 

Vi på Svensk Fordonsladdning kommer självklart att ha en egen monter på plats och ser fram emot att ni besöker oss i monter C01:21.

Svensk Fordonsladdning erbjuder helhetslösningar inom snabbladdning, laddboxar, laddstationer för privatpersoner, BRF, företag och industri. Mer information om våra produkter och tjänster hittar du här >>