fbpx

Anpassade lösningar för svenska bilhandlare

Vi erbjuder helhetslösningar inom snabbladdning för företag och offentliga aktörer. Vårt mål är att erbjuda våra kunder en skräddarsydd laddlösning oavsett behov. 

Allt inom snabbladdning

Genom vår mångåriga erfarenhet på DC laddning så kan vi leverera de riktigt stora och utmanande projekten. Vi utför helheten från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. Om utvecklingen mot fossilfritt ska kunna hålla farten är det viktigt att utbyggnaden av laddinfrastruktur går minst lika snabbt.

Svensk Fordonsladdning är återförsäljare och certifierade leverantör av några av marknadens ledande tillverkare av snabbladdare och erbjuder kompletta helhetslösningar som inkluderar allt från förstudie och projektering till installation och underhåll.

Genom vår mångåriga erfarenhet på DC laddning så kan vi på Svensk Fordonsladdning leverera de riktigt stora och utmanande projekten. Vi utför helheten från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. Om utvecklingen mot fossilfritt ska kunna hålla farten är det viktigt att utbyggnaden av laddinfrastruktur går minst lika snabbt. Det händer nu! Evolutionen har lärt oss att det inte är dom stora eller starka som klarar förändring bäst utan dom som har förmågan att anpassa sig efter det nya. Just nu går utvecklingen snabbare än någonsin och vi frågar oss inte längre om eller när det kommer att hända, det händer nu och frågan som återstår är bara hur snabbt omställningen från fossila bränslen till eldrift egentligen kommer att gå. -Tillsammans rustar vi Sverige och bygger infrastrukturen för nästa generations fordonsladdning!

Vi erbjuder en kvalicifierad totalentreprenad

Att köpa och installera utrustning för laddning av elfordon kan ibland kräva en hel del, både av anläggningen men också av de som planerar och utför arbetena. Svensk Fordonsladdning är en av de största aktörerna när det gäller totalentreprenader för laddinfrastruktur. Vi bygger laddinfrastruktur åt beställare från privat och kommunal sektor.

Boka ett möte.

Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter och tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fordonsladdning!

Kenneth Nilsson

Försäljningschef