fbpx

Svensk Fordonsladdning etablerar i Södermanland

Svensk Fordonsladdning etablerar i Södermanland. Under våren 2022 kommer man att etablera filialkontor i Södermanland, i Eskilstuna kommun.

Efter ett riktigt starkt år 2021 för Svensk Fordonsladdning AB är det nu dags att ta nästa steg i bolagets tillväxtstrategi, nämligen att expandera ytterligare geografiskt. Efter en noggrann kartläggning av lämpliga orter föll valet på att börja i Eskilstuna. Att Eskilstuna ligger strategisk bra råder det inte några tvivel om, staden blev utsedd till årets handels- och logistikstad i Sverige 2021. Detta är en starkt bidragande orsak till att Svensk Fordonsladdning etablerar i Södermanland.

”Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster överlag men mycket just nu kommer från storstadsregionerna, vi vill därför öka vår närvaro ytterligare för att vinna marknadsandelar. Att finnas nära våra kunder och deras anläggningar är något vi lägger stor vikt vid, säger Robert Nilsson, VD på Svensk Fordonsladdning AB”

Etableringen kommer att påbörjas omgående i form av rekrytering av personal, främst Elektriker och Servicetekniker. Under närmsta året kommer ytterligare ett filialkontor öppna i landet, exakt placering presenteras senare i vår.

Om Svensk Fordonsladdning
Svensk Fordonsladdning erbjuder högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning. I bolaget finns mångårig erfarenhet av elfordonsladdning som täcker samtliga segment, däribland involveras kompetens inom elnät och entreprenadbranschen. Målsättningen är att erbjuda alla kunder i, företag, offentlig sektor samt privatpersoner en anpassad lösning oavsett behov. Bolagets produkter och tjänster fungerar för samtliga elfordon som finns på marknaden. Svensk Fordonsladdning har sitt säte i Rättvik.

För mer information, vänligen kontakta:

Robert Nilsson, VD Svensk Fordonsladdning AB

Tel +46 704 928 189

E-mail: robert.nilsson@svenskfordonsladdning.se

För mer information om rekrytering och lediga tjänster klicka här

FOTO: PIERRE POCS