fbpx

Svensk Fordonsladdning etablerar i Göteborg

Svensk Fordonsladdning AB kommer under 2022 att etablera i Göteborg.

Efter en stark start på 2022 för Svensk Fordonsladdning AB är det nu dags att ta ytterligare steg i bolagets tillväxtstrategi. I februari meddelade bolaget att man etablerar sig i Södermanland och Eskilstuna. Nu tar man nästa steg och riktar in sig på Västra Götalandsregionen och Göteborg där man senare under 2022 kommer att upprätta ett filialkontor.

”Vi ser en stor efterfrågan på våra tjänster överlag men mycket just nu kommer från storstadsregionerna, vi vill därför öka vår närvaro ytterligare för att vinna marknadsandelar. Att finnas nära våra kunder och deras anläggningar är något vi lägger stor vikt vid, säger Robert Nilsson, VD på Svensk Fordonsladdning AB”

Etableringen kommer att påbörjas omgående i form av rekrytering av personal. Senare under året kommer mer information om exakt placering för kontor och lagerytor.

Om Svensk Fordonsladdning
Svensk Fordonsladdning erbjuder högkvalitativa helhetslösningar inom fordonsladdning. I bolaget finns mångårig erfarenhet av elfordonsladdning som täcker samtliga segment, däribland involveras kompetens inom elnät och entreprenadbranschen. Målsättningen är att erbjuda alla kunder i, företag, offentlig sektor samt privatpersoner en anpassad lösning oavsett behov. Bolagets produkter och tjänster fungerar för samtliga elfordon som finns på marknaden. Svensk Fordonsladdning har sitt säte i Rättvik.

För mer information, vänligen kontakta:

Robert Nilsson, VD Svensk Fordonsladdning AB

Tel +46 704 928 189

E-mail: robert.nilsson@svenskfordonsladdning.se

För mer information om rekrytering och lediga tjänster: https://www.svenskfordonsladdning.se/jobb/

Foto: Business Region Göteborg