fbpx

Statistik.

Här kan vi ta del av nationell statistik för elbilar och laddinfrastruktur i Sverige. Det ger oss en hint om hur snabbt tillväxten av elbilar ökar landet.  Källa: Power Circle

Elbilar och laddinfrastruktur.

Biltillverkarna är eniga om att framtiden är elektrisk. Mer än hälften av tillverkarna som säljer bilar i Sverige har kommunicerat en total övergång till elektrifierade modeller. År som nämns för elektrifiering i strategierna är 2022, 2025 och 2030 med övervikt mot de tidigare åren. 2020 var 8 procent av modellutbudet laddbart och till 2022 förväntas den siffran stiga till 34 procent för att bortom 2025 motsvara mellan 50-80 procent.

Källa: Power Circle

Källa: Power Circle

Källa: Power Circle

Källa: Power Circle

Boka ett möte.

Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter och tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fordonsladdning!

SFL Magazine.

Den holistiska bilden av en elektrifierad framtid blir allt tydligare och oavsett bransch så gäller det att stå väl förberedd inför dessa omfattande omställningar. I SFL Magazine har vi samlat nyheter, spännande fakta och informativa artiklar som berör fordonsladdning i olika former.