fbpx

Söderbergs Bil väljer Svensk Fordonsladdning

Svensk Fordonsladdning tar ytterligare mark på den Svenska marknaden för drift- & underhållstjänster avseende laddutrustning för elfordon. Söderbergs Bil väljer Svensk Fordonsladdning för att säkerställa driften på sina anläggningar.

Efter att användadet av efordonsladdarna under senaste tiden ökat lavinartat såg Söderbergs Bil att behovet av en pålitlig och kompetent servicepartner behövde lösas. Söderbergs Bil väljer Svensk Fordonsladdning som deras partner för detta. Avtalet träder i kraft omgående och Söderbergs blir ytterligare en i raden av stora bilåterförsäljare som ger Svensk Fordonsladdning förtroende att drifta deras anläggningar.

Att få detta förtroende av Söderbergs känns väldigt stort och det styrker än en gång att vi upprätthåller en mycket stark servicenivå

Robert Nilsson, VD på Svensk Fordonsladdning AB.

Svensk Fordonsladdning har visat att de är en aktör med stor tillförlitlighet och kunskap, vi ser fram emot att intesifiera samarbetet med dem.

Jonas Månsson, VD på Söderbergs Bil AB

Sedan tidigare har bland annat Möller Bil Sverige, Din Bil Gruppen och Toveks Personbilar tecknat serviceavtal med Svensk Fordonsladdning. Läs mer om vårat samarbete med Möller Bil här

Kontaktpersoner:

Robert Nilsson, VD Svensk Fordonsladdning AB, robert.nilsson@svenskfordonsladdning.se, 070-492 81 89

Jonas Månsson, VD Söderbers Bil AB, jonas.mansson@soderbergsbil.se, 011-28 01 17

Om Söderbergs: Söderbergs Bil säljer nya och begagnade bilar, reservdelar och tillbehör från anläggningarna i Norrköping och Nyköping. I deras verkstäder hjälper de sina kunder med service och reparationer men har även specialistverkstäder för glasarbeten, däck, skador och lackering. Söderbergs Bil är återförsäljare och servicepartner för VolkswagenAudiSEATCUPRA och Skoda. Företagets historia sträcker sig bakåt till 1954 och idag är man över 200 medarbetare som tillsammans omsätter ca 1,2 miljard om året.