fbpx

Så sänks den ekonomiska tröskeln för att investera i snabbladdning

Svensk Fordonsladdning är stolta över att som en av de första leverantörerna i Norden erbjuda fullskalig leasing av snabbladdare. Genom att leasa snabbladdare sänks den ekonomiska tröskeln och det blir lättare att möta dagens och framtidens behov av laddning.

Intresset är redan stort och har öppnat upp möjligheterna för nya marknader.

Alla Svensk Fordonsladdnings snabbladdare kan leasas, se prisupplägg och information här.

Kenneth Nilsson, försäljningschef på Svensk Fordonsladdning AB:

Vi är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning över hela landet med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Målet med att hitta andra betalningsupplägg, såsom leasing, öppnar upp för fler branscher och kunder att ta del av våra tjänster och vara en viktig del i den stora omställningen till fosilfritt. I och med att försäljningen av elfordon konstant ökar, är det viktigt att laddinfrastrukturen följer med.

Vi känner därför att det är viktigt att vi är med och bidrar till att öppna upp möjligheterna för fler att kunna investera i snabbladdning. Intresset från våra kunder har sedan vi offentliggjort detta, varit stort. Insatsen kommer att sänka den ekonomiska tröskeln vilket gör att utvecklingen av laddinfrastrukturen påskyndas.

Har du frågor eller önskar ytterligare information?

Välkommen att kontakta oss här!