fbpx

Så förlänger svenska bilhandlare livslängden på sina laddstationer

Behovet av fordonsladdare växer lavinartat och de snabbt stigande antalet elbilar bidrar till att bilhandlare över hela landet nu behöver investera i laddstationer. Det handlar ofta om stora investeringar och dyra anläggningar som ska fungera under en lång tid framöver. Det mest effektiva sättet för att förlänga livslängden på sin anläggningen är att säkerställa ett professionellt och kontinuerligt underhåll. Svensk Fordonsladdning erbjuder anpassade serviceavtal som är skräddarsydda efter era behov.

Ska du investera i laddstationer?
Är du bilhandlare och ser behovet av att investera i laddstationer? Svensk Fordonsladdning har mångårig erfarenhet av DC-laddning och erbjuder kostnadsfri vägledning inför din investering. Svensk Fordonsladdning levererar laddlösningar till bilhandlare över hela landet och har svar på de många frågor som dyker upp inför den här typen av projekt. Kontakta någon av våra experter för att titta närmare på vilken lösning som skulle vara lämplig för er verksamhet.

Äger du laddstationer idag?
Om du redan äger och driftar laddstationer erbjuder Svensk Fordonsladdning professionella servicepaket som förlänger livslängden på era laddstationer. Att ta hand om sin anläggning och löpande utföra korrekt underhåll är mycket viktigt. Läs gärna mer om våra olika servicepaket och tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Anpassade helhetslösningar
Svensk Fordonsladdning erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som inkluderar allt från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. 

Kenneth Nilsson

Försäljningschef