fbpx

Ore Energi sätter Furudal på kartan!

Ore Energi beställer snabbladdare och sätter furudal på laddkartan!

Efter att ore energi tilldelats stöd för byggnation av publik laddinfrastruktur via klimatklivet väljer de nu Svensk Fordonsladdning som helhetsleverantör av projektet.

Laddaren som byggs är av fabrikatet Delta UFC 200, laddeffekt på 100 kW DC med 2 st CCS uttag samt 1 st 22 kW AC uttag, stationen är även uppgraderingsbar till 200 kW DC för framtida behov.


Projektering startar omgående och laddaren beräknas vara i drift före årsskiftet.

  • Vi är mycket glada över att få detta förtroende från Ore Energi, det är ännu ett kvitto på att vi är en betydande aktör på den svenska marknaden som kan driva och hantera större entreprenader och projekt inom DC/snabbladdning från start till mål, säger Kenneth Nilsson, Försäljningschef på Svensk Fordonsladdning AB.

Om Ore Energi.
Ore Energi är sedan tidigare leverantör av fjärrvärme i furudal och är ett företag som är mån om orten och dess utveckling.

Vi är mån om Furudal och genom att vi nu kan erbjuda en snabbladdningsstation sätter vi Furudal som ett besöksmål att räkna med även i framtiden.

Valet av Svensk Fordonsladdning som helhetsleverantör berodde på att de har bred kunskap och erfarenhet från flertalet liknande projekt, och kunde visa verkliga referenser, det kändes tryggt, säger Pär Henriksson på Ore Energi AB

Kontaktpersoner för frågor:

Kenneth Nilsson, Försäljningschef Svensk Fordonsladdning AB
kenneth.nisson@svenskfordonsladdning.se , 070-302 00 21

Pär Henriksson, Ore Energi AB
Par@oreda.eu , 070-561 35 53