fbpx

Ny stororder från Skoglöfs Bil

Efter att Skoglöfs Bil tilldelats stöd för byggnation av publik laddinfrastruktur via klimatklivet väljer de nu Svensk Fordonsladdning som helhetsleverantör av projektet.
Laddarna som byggs är 1 st Delta UFC 200 med 2 CCS uttag och en laddeffekt på 200 kW DC samt 4 st AC laddningsstationer på 22 kW vardera , i samtliga produkter integreras Svensk Fordonsladdnings betaltjänst och laddarna kommer att vara publika och öppna för allmänheten.

Projektet startar under våren och laddarna beräknas vara i drift under sommaren.

Vi är mycket glada över att få detta förtroende, Skoglöfs Bil visar att de verkligen vill vara med i omställningen till eldrift och vara en modern och nytänkande bilhandlare.
Ordern är ännu ett kvitto på att vi är en betydande aktör på den svenska marknaden som kan driva och hantera större entreprenader och projekt inom DC/snabbladdning från start till mål,
säger Kenneth Nilsson, Försäljnings & Marknadschef på Svensk Fordonsladdning AB.

Lär mer om våra tidigare framgångsrika samarbeten med bilhandlare här: https://www.svenskfordonsladdning.se/toveks-bil-lagger-ny-stororder/ och https://www.svenskfordonsladdning.se/ny-stororder-fran-bilmetro/