fbpx

Nu kan svenska bilhandlare leasa snabbladdare

Laddboxar och laddstationer är ett måste för att antalet eldrivna fordon ska fortsätta öka på våra vägar. Den stora nyheten inom branchen just nu är att du som bilhandlare erbjuds leasingavtal för din laddstation på samma sätt som du leasar en bil.

Svensk Fordonsladdning är stolta över att vara en av få leverantörer i norden att erbjuda fullskalig leasing av snabbladdare. Genom att leasa snabbladdare sänks den ekonomiska tröskeln och det blir lättare att möta dagens och framtidens behov av fordonsladdning

Ska du investera i laddstationer?
Är du bilhandlare och ser behovet av att investera i laddstationer? Svensk Fordonsladdning har mångårig erfarenhet av DC-laddning och erbjuder kostnadsfri vägledning inför din investering. Svensk Fordonsladdning levererar laddlösningar till bilhandlare över hela landet och har svar på de många frågor som dyker upp inför ett sådant här projekt. Kontakta någon av våra experter för att titta närmare på vilken lösning som skulle vara lämplig för er verksamhet.

Äger du laddstationer idag?
Om du redan äger och driftar laddstationer erbjuder Svensk Fordonsladdning professionella servicepaket som förlänger livslängden på era laddstationer. Att ta hand om sin anläggning och löpande utföra korrekt underhåll är mycket viktigt. Läs gärna mer om våra olika servicepaket och tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Anpassade helhetslösningar
Svensk Fordonsladdning erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som inkluderar allt från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. 

Kenneth Nilsson

Försäljningschef