fbpx

Nordmarkens Motor investerar storskaligt i snabbladdning och utvecklar Årjäng i Värmland.

Redan år 1986 startade det värmländska Nordmarkens Motor sin verksamhet, sedan dess har de kontinuerligt utvecklat och breddat sin verksamhet och inkluderar nu även Isuzu lätta lastbilar och Nissan i sitt utbud.

Nu tar de steget in i framtiden, utvecklar Årjäng och investerar storskaligt i snabbladdning.

Svensk Fordonsladdning AB har varit behjälpliga från ansökan hos Klimatklivet till att få i uppdrag att leverera en komplett laddlösning i form av tre stycken UFC200 med en effekt om 150kW per snabbladdare. Totalt erbjuds sex stycken laddpunkter. 

Kenneth Nilsson, Försäljningschef på Svensk Fordonsladdning AB:

”Årjäng är en mycket strategisk plats för elbilsladdning och vi på Svensk Fordonsladdning ser det mycket glädjande att en lokal företagare på orten tar steget och investerar i framtiden.”

Urban Stockesjö, VD på Nordmarkens Motor AB:

”Helt klart ett lyft att kunna snabbladda i centrala Årjäng. Det här kommer att ge ringar på vattnet även för andra näringsidkare i centrum.”

Svensk Fordonsladdning AB är en ledande leverantör av helhetslösningar inom DC-laddning över hela landet. Vi är specialister inom fordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. 

Vill du komma i kontakt med våra experter? Klicka här.