fbpx

Landrins Bil väljer Svensk Fordonsladdning AB

Landrins Bil investerar i ett publikt laddnätverk på sina samtliga anläggningar och väljer Svensk Fordonsladdning AB som helhetsleverantör av projekten. Landrins Bil är agent för Mercedes-Benz och auktoriserade återförsäljare för Nissan, Kia, Subaru, Citroën och Peugeot, samt KABE, Adria och Sun Living.

De finns idag i Avesta, Eskilstuna, Lund, Vimmerby, Västervik, Västerås och Sundsvall.

Satsningen omfattar i första steget installationer på fyra av deras anläggningar, med både DC och AC laddare.

På deras anläggningar i Eskilstuna samt på deras två anläggningar i Västerås installeras snabbladdare från Delta på 200kW respektive 100kW. I Sundsvall installeras snabbladdare för tunga fordon, även där Delta, men med en effekt på 350kW.

Vice VD för Landrins Bil, Kenneth Landrin säger:

Vi på Landrins Bil AB samt Svensk Fordonsladdning har projekt på gång på samtliga av våra anläggningar som vi känner fungerar utmärkt. Det är viktigt för oss att vi står rustade för att ta hand om våra kunder när elektrifiering går fortare än vad vi trott. 

Svensk Fordonsladdnings operativa chef, Lennart Nilsson:

Vi är glada att Landrins Bil, som är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare väljer Svensk Fordonsladdning som helhetsleverantör för deras omfattande byggnation av ett publikt laddnätverk. Vi ser fram emot ett nära samarbete, att få sätta igång med projekten och leverera en högkvalitativ produkt och service.

Kontaktpersoner:

Lennart Nilsson, Operativ chef Svensk Fordonsladdning AB

lennart.nilsson@svenskfordonsladdning.se

073-593 71 80

Kenneth Landrin, Vice VD Landrins bil

kenneth.landrin@landrinsbil.se

021-17 00 83

Om Företagen

Landrins Bil, grundades 1968, är en av Sveriges äldsta bilåterförsäljare. Bolaget har hela elva stycken anläggningar på sju stycken olika orter. Bolaget erbjuder dig som kund att köpa bil, såväl som att lämna in den på service eller till dess skadeverkstad. Man tillhandahåller även reservdelsshop.

Mer information om Landrins Bil, hittas här.

Svensk Fordonsladdning AB utför helheten från stödansökan, projektering, markarbeten till driftsättning, betallösningar och löpande underhåll av anläggningen. Bolaget är återförsäljare och certifierade leverantör av några av marknadens ledande tillverkare av snabbladdare och erbjuder kompletta helhetslösningar som inkluderar allt från förstudie och projektering till installation och underhåll. Mer information hittas här.