fbpx

Äger du en laddstation?

Då har du kommit rätt! Oavsett om du installera eller redan äger  en eller flera laddstationer kan du med hjälp av våran plattform enkelt ta betalt när andra laddar sina fordon.

Ta betalt för din laddstation!

Med hjälp av våran betalplattform och administrationspanel tar du enkelt betalt för elbilsladdningen. Du bestämmer själv vem som får ladda och till vilket pris. Se statistik och ta ut rapporter över både användarna och laddstationerna och mycket mer.

Svensk Fordonsladdning

Funktioner och möjligheter

Statistik och rapporter
Du kan se statistik och ta ut rapporter över både användarna och laddningsstationerna. Bland annat kan du se förbrukning per användare eller per laddstation.

Felmeddelanden och övervakning
Med administrationspanelen har du möjlighet att få felmeddelanden direkt i mobilen eller till din e-post. För att snabbt kunna avhjälpa fel.

Fjärrstyrning
Via systemet kan du bland annat starta om laddarna, släppa på laddkabeln om den fastnat eller bara avsluta laddningen om en kund har stött på problem med det.  Du kan även begränsa laddstyrkan via din dator för varje enskild laddare om det skulle behövas.

Flexibelt
Med våran smarta plattform kan du utnyttja laddningsstationerna fulla potential, och maximera dina intäkter. Vi kan ta som exempel att du har en parkering som vissa tider på dygnet står tom. Då kan du enkelt via våran plattform göra dina laddare publika och tillåta laddning för allmänheten under en viss tid av dygnet. På så vis ser du till att ha en högre grad av nyttjande på stationerna och era intäkter ökar.

Pengar och betalningsprocesser
Alla betalningsprocesser är automatiserade så att du inte behöver stressa över penningtransaktioner. Både fakturerings och betalningssystem ingår i tjänsten och är automatiska. Det priser som anges utav dig som äger laddningsstationerna används automatiskt för slutanvändarna och är synliga i applikationen. Intäkterna överförs sedan månatligen till dig som ägare av stationen.

En enkel betallösning.

Genom att registrera dig som kund hos oss får du tillgång till ett nätverk av tusentals laddare.