fbpx

Ladda hemma

Vi erbjuder laddlösningar för privatpersoner som vill ladda hemma. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en helhetslösning oavsett behov. 

Ladda hemma

Man brukar säga att 90-95% av laddningen sker i hemmet. Därför vill vi på Svensk Fordonsladdning hjälpa dig att skräddarsy en lösning som passar just din situation och som gör att du kan ladda säkert och effektivt. Elsäkerhetsverket avråder att ladda elbil i vanliga vägguttag med anledning av flera olyckor där brand uppstått på grund av överhettning. Vi ser till att du får en laddbox som är dimensionerad för din anläggning. Svensk Fordonsladdning arbetar med marknadens största tillverkare av laddboxar.

Ladda Hemma

Foto: www.abb.com

Skattereduktion för installation av en laddstation

Ska du installera en laddstation, så har du möjlighet att få upp till 50% i skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Det fungerar på ett liknande sätt som med rot avdraget, vi gör alltså avdraget direkt på din faktura. Skattereduktionen är på max 50 000kr och år, och om du har rätt till avdraget styrs av hur mycket skatt du betalat under året och vilka andra avdrag du gjort. Har du frågor som rör vilka bidrag som finns att söka är du varmt välkommen att kontakta någon av våra specialister för kostnadsfri vägledning.

Här kan du läsa mer om avdraget för installation av Grön teknik!

Förutsättningar för bidrag till laddstation

  • Skattereduktion ges med högst 50 procent av kostnaden för arbete och material.
  • Laddningspunkten ska vara förberedd för elmätning och debitering av elkostnad.
  • Laddningspunkten ska ha med minst de uttag eller anslutningsdon som beskrivs i
    1. standarden EN 62196-2 för elfordon av typ 2
    2. standarden EN 62196-3 för elfordon av typ Combo.

 

Kenneth Nilsson Svensk Fordonsladdning

Boka ett möte.

Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter och tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fordonsladdning!