fbpx

Icemakers väljer Svensk Fordonsladdning

Icemakers väljer Svensk Fordonsladdning för leverans av portabla DC laddare. Den första laddaren levereras under juli månad till Arvidsjaur.

Det första projektet den kommer att användas i handlar om ett långtestprojekt (endurance test) där förare kommer att köra fem elbilar i treskift under tre månaders tid. Start i kommande månadsskifte. Det rör sig om ett kvalitetssäkringstest av bilar inför marknadslansering senare i år.

Allt fler ser möjligheterna med att blanda permanent installerade snabbladdare med portabla. Svensk Fordonsladdning är Nordisk återförsäljare av marknadens minsta och lättaste DC laddare från DesignWerk.

Vi valde Svensk Fordonsladdning eftersom de snabbt kunde leverera efter våra kravställningar samt innehar lång erfarenhet på området DC laddning.

Michael Lindeman, CEO Icemakers

Vi tar snabbt marknadsandelar med våra konkurrenskraftiga produkter för DC laddning. Vi ser fram emot att börja leverera till Icemakers och stötta deras verksamhet med våra produkter och tjänster.

Robert Nilsson, VD Svensk Fordonsladdning

Läs mer om Icemakers och deras verksamhet här https://www.icemakers.se/en/

För ytterligare information om våra produkter, kontakta någon av våra medarbetare https://www.svenskfordonsladdning.se/kontakt/