fbpx

Hög tid att investera i laddstationer, men ska du köpa eller leasa?

Med den lavinartade ökningen av eldrivna fordon kommer utbyggnaden av den svenska laddinfrastrukturen behöva skalas upp i snabb takt. För att sänka den ekonomiska tröskeln för bilhandlare att investera i laddstationer erbjuder nu Svensk Fordonsladdning fullskaliga leasingavtal för snabbladdare. Kontakta oss för för kostnadsfri konsultation för att se vad din anläggning skulle kosta!

Ska du investera i laddstationer?
Är du bilhandlare och ser behovet av att investera i laddstationer? Svensk Fordonsladdning har mångårig erfarenhet av DC-laddning och erbjuder kostnadsfri vägledning inför din investering. Svensk Fordonsladdning levererar laddlösningar till bilhandlare över hela landet och har svar på de många frågor som dyker upp inför ett sådant här projekt. Kontakta någon av våra experter för att titta närmare på vilken lösning som skulle vara lämplig för er verksamhet.

Äger du laddstationer idag?
Om du redan äger och driftar laddstationer erbjuder Svensk Fordonsladdning professionella servicepaket som förlänger livslängden på era laddstationer. Att ta hand om sin anläggning och löpande utföra korrekt underhåll är mycket viktigt. Läs gärna mer om våra olika servicepaket och tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Anpassade helhetslösningar
Svensk Fordonsladdning erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som inkluderar allt från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. 

Kenneth Nilsson

Försäljningschef