fbpx

Hockeyn förenande Rättvikskillarna – 2020 fortsätter vänskapen med gemensamt företag: ”Det finns ett liv efter hockeyn också” – dt.se

Nyligen 30 år fyllda ser Mattias Ekholm fram mot ännu en säsong i NHL. Kontraktet går ut om två år och det är oklart vad som händer sen. En sak är säker, det är med blandade känslor han blickar fram emot ett liv efter hockeyn.

– Jag gillar att det är en helt annan värld jämfört med hockeyn och att Robert och hans bröder brinner för det här. För mig är det viktigaste att jag tror på människorna, det är framför allt Robert och hans bröder jag investerar i. Inte produkten i sig. Företagsvärlden kan precis som hockeyn vara en hård värld därför känner jag mig trygg att jag gör detta med rätt människor, säger Mattias som senaste tiden fått sätta sig in en hel del i elbilsbranschen.

Läs hela reportaget på Dalarnas Tidningars hemsida,

Svensk Fordonsladdning erbjuder helhetslösningar inom snabbladdning, laddboxar, laddstationer för privatpersoner, BRF, företag och industri. Mer information om våra produkter och tjänster hittar du här >>