fbpx

Framtidens bilhandlare växer fram i Sverige

Enligt en prognos som tagits fram av förvaltningsmyndigheten kommer Sverige ha närmare 700.000 renodlade elbilar år 2025. Svenska bilhandlare börjar nu rusta för framtidens behov och säkerställa tillgången till laddstationer. 

Ska du investera i laddstationer?
Är du bilhandlare och ser behovet av att investera i laddstationer? Svensk Fordonsladdning har mångårig erfarenhet av DC-laddning och erbjuder kostnadsfri vägledning inför din investering. Svensk Fordonsladdning levererar laddlösningar till bilhandlare över hela landet och har svar på de många frågor som dyker upp inför ett sådant här projekt. Kontakta någon av våra experter för att titta närmare på vilken lösning som skulle vara lämplig för er verksamhet.

Äger du laddstationer idag?
Om du redan äger och driftar laddstationer erbjuder Svensk Fordonsladdning professionella servicepaket som förlänger livslängden på era laddstationer. Att ta hand om sin anläggning och löpande utföra korrekt underhåll är mycket viktigt. Läs gärna mer om våra olika servicepaket och tveka inte på att ta kontakt med oss om du har några frågor.

Anpassade helhetslösningar
Svensk Fordonsladdning erbjuder skräddarsydda helhetslösningar som inkluderar allt från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. 

Kenneth Nilsson

Försäljningschef