fbpx

Förstudie, budget, projektering, beredning, utförande, dokumentation? Att investera i utrustning för laddning av elfordon kan kräva en hel del. Hur hanterar man processen på bästa sätt?

Elbilsmarknaden växer snabbare för varje dag som går och med det ökar också behovet av laddpunkter. Att investera i utrustning för laddning av elfordon kan kräva en hel del.

Det är en komplex process som kräver hög kompetens och erfarenhet för att ta rätt beslut.

Processen består bland annat av en förstudie, budgetkalkyl, projektering, beredning, utförande, dokumentation och det gäller också att ha en plan för det kommande drift och underhåll på sina laddstationer som skall utföras av certifierade servicetekniker enligt tillverkarnas rekommendationer för att upprätthålla eller förlänga garantin. I Elsäkerhetslagen kan du läsa om vilka skyldigheter du som anläggningsinnehavare av en elanläggning har, läs mer här >> 

Istället för att själv försöka sätta sig in i hela processen är vår rekommendation att du tar hjälp av certifierade experter via en totalentreprenad som kan lotsa dig och ta ansvar genom hela processen, från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen.

Svensk Fordonsladdning AB har mångåriga erfarenhet på DC laddning och kan vi leverera de riktigt stora och utmanande projekten. Bolaget utför helheten från projektering och markarbeten till driftsättning och löpande underhåll av anläggningen. Svensk Fordonsladdning AB är återförsäljare och certifierade leverantör av några av marknadens ledande tillverkare av snabbladdare och erbjuder kompletta helhetslösningar som inkluderar allt från förstudie och projektering till installation och underhåll.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra experter, kontaktuppgifter hittar du här.

Mer information om Svensk Fordonsladdnings produkter och tjänster:

-> Snabbladdning

-> Tunga Fordon

-> Energilagring

-> Företag & BRF

-> Drift & Underhåll

-> Betallösning