fbpx

Entreprenad

Vi erbjuder kvalificerad entreprenad för privatpersoner, företag och kommunala aktörer. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder en helhetslösning oavsett behov.

Entreprenad

Att köpa och installera utrustning för laddning av elfordon kan ibland kräva en hel del, både av anläggningen men också av de som planerar och utför arbetena. Svensk Fordonsladdning är en av de största aktörerna när det gäller totalentreprenader för laddinfrastruktur. Vi bygger laddinfrastruktur åt beställare från privat och kommunal sektor.

Att man som beställare idag väljer formen totalentreprenad blir allt mer vanligt då beställaren enbart behöver ha en motpart. Har du frågor och vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta oss!

Som ett resultat av att antalet elbilar ökar lavinartat har utbyggnaden av laddinfrastrukturen av förklariga skäl svårt att hålla samma takt. Men samtidigt som det alltså sker en ökning av antalet elbilar ställs det däremot allt högre krav på lättillgängliga laddmöjligheter i samhället. För att kunna erbjuda en snabb och enkel laddning i framtiden gäller det alltså nu för många aktörter att börja rusta sig efter framtidens behov. Sedan mars 2021 är gränsen på 200.000 laddbara bilar i Sverige passerad och innan 2030 kommer den siffran alltså enligt prognosen öka till 2,5 miljoner laddbara bilar. Som ett resultat av att antalet elbilar ökar lavinartat har utbyggnaden av laddinfrastrukturen av förklariga skäl svårt att hålla samma takt. Men samtidigt som det alltså sker en ökning av antalet elbilar ställs det däremot allt högre krav på lättillgängliga laddmöjligheter i samhället. För att kunna erbjuda en snabb och enkel laddning i framtiden gäller det alltså nu för många aktörter att börja rusta sig efter framtidens behov. Sedan mars 2021 är gränsen på 200.000 laddbara bilar i Sverige passerad och innan 2030 kommer den siffran alltså enligt prognosen öka till 2,5 miljoner laddbara bilar. Följ svensk fordonsladdning på Facebook

Vi erbjuder en kvalicifierad totalentreprenad

Flödet kan variera beroende på projekt och anläggning, här följer ett exempel på hur det vanligtvis ser ut.

Boka ett möte.

Har du frågor eller vill veta mer om våra produkter och tjänster är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fordonsladdning!