eCarExpo – Detta ställer Svensk Fordonsladdning ut på mässan

eCarExpo – Detta ställer Svensk Fordonsladdning ut på mässan

Den 2-4 februari går Europas största elbilsmässa av stapeln på Friends Arena i Stockholm. Svensk Fordonsladdning är utställare på mässan och våra experter inom fordonsladdning och energilagring är redo för spännande samtal med er. Vi har naturligtvis även med oss ett brett sortiment av produkter som vi erbjuder. Det är ett bra tillfälle att prata med våra experter och samtidigt titta närmare på produkterna som vi rekommenderar. 

Snabbladdare

I montern hos Svensk Fordonsladdning kommer du att hitta följande snabbladdare:

Delta UFC 200

Delta UFC 200 har en DC-spänning på upp till 1000V och en maxeffekt på 200kW. Du kan med hjälp av kraftmoduler stegvis skala upp laddarens effekt i takt med att behovet växer. Detta ger möjligheten att installera laddaren med en effekt på 100kW för att senare uppgradera den till 200kW.

Delta HPC 350

Deltas supersnabbladdare HPC 350 har en spänning på upp till 1000V och en maxeffekt på hela 350kW. Den erbjuder en av de snabbaste laddningstiderna på marknaden och är därför idealisk på platser där laddningshastighet är högt prioriterat.

Delta Slim 100

En kraftfull och kompakt 100kW-laddare för utrymmeskritiska användningsområden. Dynamisk energihantering för kortare laddtider. Ladda upp till tre samtidiga fordon. Stödjer upp till 920 VDC. Integrerad kortterminal och RFID-läsare. En perfekt laddare för parkeringsplatser, laddstationer och stadsmiljöer med begränsade installationsmöjligheter.

Delta Wallbox 50

Delta DC Wallbox 50 är en väggmonterad DC-laddare för kommersiellt bruk. Den slimmade designen ihop med väggmontage gör att den kräver extremt lite yta och för också med sig en låg installationskostnad. Laddaren har dubbla CCS2-kontakter och kan integreras till olika backendlösningar via OCPP 1.6. Laddarens maxeffekt är 50kW och den har en DC-spänning på 950V.

Designwerk 44-920 – Portabel DC-laddare

Ny luftkylning, toppmodern SiC-halvledare och en vikt på endast 52 kg. Den här portabla DC-laddaren på 44kW är förberedd för standarderna DIN70121 och ISO15118 och utrustad med CCS Type 2-kontakt. Med en DC-spänning på 920V är detta ett utmärkt val för lastbils-laddning. Se exakta värden på inkommande spänning, spänningsnivåer, strömstyrka samt temperatur i laddkontakten som visas direkt i laddarens display.

Designwerk 22-500 – Portabel DC-laddare

Med en vikt på endast 28 kg (effekt på 22kW och DC-spänning på 500V) är enheten idealisk för användning i fordonsflottor, inom bilindustrin, hos fordonstillverkare eller under evenemang. Tack vare användningen av de senaste SiC-halvledarna med låga kopplingsförluster, en sofistikerad kretstopologi och ny luftkylning är den tredje generationen av MDC ännu mer kompakt och extremt effektiv. 

Energilagring

I en grundläggande systemlösning har fordonsladdaren sin primära kraftkälla i nätanslutningen. Som komplement kan ett ytterligare energilager nyttjas för att tillföra den energi som, i stunden, behövs för att exempelvis undvika överträdelser av en avtalad tariffgräns med nätbolaget.

Energilagret kan även användas för direkt matning av systemets fordonsladdare om ett strömavbrott inträffar eller som ett aktivt val om kostnaden för el från nätet för tillfälligt ligger högt.

Skalbara lösningar för energilagring ger möjlighet att skapa rätt laddningskapacitet baserat på dagens behov samtidigt som du gradvis kan öka laddnings- och batterikapacitet i takt med att behovet stiger. Du kan genom dessa system lagra energi under perioder med låg systembelastning (och låga kostnader), minska höga förbrukningstoppar och på ett bättre sätt säkerställa din elkvalité.

På mässan kommer Svensk Fordonsladdning att visa upp Delta’s Power Conditioning System (PCS100HV).

Energy Management System (EMS)

Energy Management System hjälper anläggningsinnehavare med styrning av multipla energikällor, säkerställande av tillgängligheten på alla fordonsladdare samt sänkning av kostnader och förbättrad kundnöjdhet.

Detta är några exempel på fördelar som de EMS vi erbjuder kan tillföra. Prata med någon av våra experter på mässan så får du veta ännu mer om hur systemen fungerar.

Biljetter

Önskar du biljett till mässan? Vänligen kontakta oss med en förfrågan. Maila till info@svenskfordonsladdning.se. Notera att antalet tillgängliga biljetter är begränsat.

Branschmingel fredag 2 februari

Från klockan 13.00 bjuder vi in till mingel med dryck och tilltugg där vi tillsammans summerar fredagens mässhändelser. Du får möjlighet att samtala med våra experter och vi visar upp vårt breda sortiment av fordonsladdare från Delta och Designwerk samt energilager och Energy Management Systems från Delta.

Öppettider

Fredag 2/2, 08:30–17:00 (fackdag)
Lördag 3/2, 10:00–17:00 (publikdag)
Söndag 4/2, 10:00–16:00 (publikdag)

Varmt välkomna till Svensk Fordonsladdning på eCarExpo 2024!