fbpx

Bilkompanigruppen väljer Svensk Fordonsladdning AB

Bilkompanigruppen ska utöka sitt laddnätverk och väljer Svensk Fordonsladdning AB som helhetsleverantör av projektet. Bilkompanigruppen är auktoriserad återförsäljare för Kia, Skoda, Audi, Peugeot, Volkswagen, Opel samt Mitsubishi.

Bilkompanigruppen har idag anläggningar i Kalmar, Karlskrona och Oskarshamn. Idag jobbar ca 150 personer inom Bilkompanigruppen.

Satsningen omfattar i första steget installation på en av anläggningarna i Kalmar Norra, bestående av 2st publika 150kW snabbladdare. Laddarna får en mycket attraktiv placering bara ett stenkast från väg E22. Arbetet kommer att påbörjas under våren och anläggningen kommer vara klar att ta i drift i god tid innan midsommar. Utöver detta projekt har Bilkompanigruppen även tecknat ett komplett serviceavtal för såväl de befintliga laddarna som de nya.

VD för Bilkompanigruppen, Marcus Eliassons säger:

Svensk Fordonsladdning visade direkt att de kunde leverera en helhetslösning utifrån våra önskemål. Dessutom har de en gedigen erfarenhet av DC laddning både avseende nyetableringar men också Drift & Underhåll.

Svensk Fordonsladdnings VD, Robert Nilsson:

Vi är mycket glada att Bilkompanigruppen valt oss som helhetsleverantör, vi stärker ytterligare vår position som en rikstäckande ledande leverantör.

Kontaktpersoner:

Robert Nilsson, VD Svensk Fordonsladdning AB

robert.nilsson@svenskfordonsladdning.se

070-492 81 89

Marcus Eliasson, VD Bilkompanigruppen AB

Marcus.eliasson@bilkompani.se

0480-465041

Om Företagen

Bilkompanigruppen AB Bilkompanigruppen är auktoriserad återförsäljare för Kia, Skoda, Audi, Peugeot, Volkswagen, Opel samt Mitsubishi. Läs mer på https://bilkompani.se/

Svensk Fordonsladdning AB utför helheten från stödansökan, projektering, markarbeten till driftsättning, betallösningar och löpande underhåll av anläggningen. Bolaget är återförsäljare och certifierade leverantör av några av marknadens ledande tillverkare av snabbladdare och erbjuder kompletta helhetslösningar som inkluderar allt från förstudie och projektering till installation och underhåll. Mer information hittas här.