fbpx

Är du den vi söker? 

Svensk Fordonsladdning verkar inom en av framtidens hetaste branscher. Elektrifieringen och omställningen mot fossilfritt går i rekordfart där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de snabba och viktiga förändringar som branschen och världen står inför. Vi söker nu flertalet medarbetare runt om i hela landet, som vill vara med oss på vår spännande resa. 

Svensk Fordonsladdning är specialister inom elfordonsladdning med målet att leverera högkvalitativa anläggningar som är hållbara över lång tid. Bolaget är idag en ledande leverantör av helhetslösningar för DC-laddning över hela landet. 

Vi är mycket stolta över vår företagskultur som präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vi är en trevlig och säker arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Här får du en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Hos oss får du möjlighet att växa och vidareutvecklas i din roll.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Svensk Fordonsladdning arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Svensk Fordonsladdning är inne i en spännande tillväxtfas där vi med vår samlade kompetens och bredd på verksamhet ser fram emot de snabba förändringar som branschen, och hela världen står inför. 

Vill du, vara en del av vår spännande resa?

Vi söker just nu:

-Senior Projektchef

-Senior Projektledare

-Senior Elkonstruktör

-Technical Sales Engineer

-Serviceelektriker E-Mobility

-Projektadministratör

Läs mer om tjänsterna och hur du ansöker här